Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Coneix ASO | El SEO per a Apps

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
ASO significa App Store Optimization (Optimització per a Botigues d'Aplicacions). És un procés similar al SEO però enfocat a aplicacions mòbils.
Aso
Continguts

A l'hora de parlar del posicionament de pàgines web a internet, coneixem de sobres el que s'anomena com SEO. No obstant això, pel que fa al posicionament d'aplicacions per a mòbil (Apps), hem de parlar de les sigles ASO. En aquest post comentarem tot allò relacionat amb aquest terme. Continua llegint si vols saber-ne més.

Què és ASO?

ASO són les sigles de Optimització de l'App Store, que també rep el nom de SEO per a Apps. Es tracta bàsicament d'una estratègia adreçada al posicionament d'aplicacions associades a l'App Store d'Apple o Play Store de Google. El seu objectiu és el mateix que el SEO per a pàgines web, és a dir: millorar la visibilitat i així aconseguir un increment del nombre de descàrregues associades a la nostra app.

Coses ASO a tenir en compte: On-Metadata

Per posar en pràctica aquesta estratègia cal tenir en compte diversos factors clau i alguns consells d'optimització.

  • En primer lloc, una app ha de comptar amb un bon nom associat a la seva categoria.
  • També és recomanable associar-ne una bona descripció així com paraules clau rellevants, ja que això ajudarà els usuaris a trobar lapp a les botigues.
  • Finalment, és important destacar la rellevància d'un bon disseny així com de creativitat a l'hora de crear pantalles associades a l'app, així com també una bona associació entre les icones associades a cada botiga per millorar el posicionament associat al nom de l'app.

Aso

Coses ASO a tenir en compte: Off-Metadata

Altres coses que és important tenir en compte respecte a ASO són, per exemple:

  • El nombre d'instal·lacions: Això influeix directament en la visibilitat associada a l'app. Com més siguin les instal·lacions realitzades, millor serà el posicionament.
  • Els ressenyes: Aquestes ajuden a generar confiança entre els usuaris així com també a millorar el rànquing associat al nom de l'app.
  • El nombre de desinstal·lacions: Això associat a un alt nombre de desinstal·lacions pot influir negativament en el rànquing associat a l'app. Com més nombre de desinstal·lacions, pitjor posicionament.
  • Construcció d'enllaços: Realitzar el linkbuilding associat a l'app així com també associar-la a xarxes socials pot ajudar en gran mesura el posicionament associat.
  • Senyals socials: Una presència associada a les xarxes socials així com un bon maneig dels continguts associats pot ajudar en gran mesura a millorar la visibilitat associada a l'app.

diferències entre SEO i ASO

Un detall important en parlar de nansa és que ambdós termes es refereixen a tècniques associades al posicionament, no obstant hi ha algunes diferències entre ells.

En primer lloc, el SEO està associat a l'optimització associada a continguts associats a una lloc web. D'altra banda, el ASO s'enfoca directament al disseny associat a la aplicació així com també a lusuari. Això fa referència principalment a detalls associats a la interfície així com associacions amb xarxes socials associades.

En resum, l'ASO és una estratègia destinada a millorar el posicionament associat a les Apps i aconseguir així major visibilitat i descàrregues. Cal associar un bon disseny així com paraules clau rellevants per aconseguir l'èxit a l'App Store i Play Store.

Ja coneixies ASO? Comparteix la teva experiència amb nosaltres!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO