Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Anuncis TikTok, reels d'Instagram i shorts YouTube amb Zoho Social

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer quines són les novetats de xarxes social a Zoho Social? Coneix les novetats a reels, shorts i tik tok amb Zoho Social.
novetats xarxes socials zoho social
Continguts

Les coses bones prenen temps, les coses grans prenen una mica més de temps. L'abast de les xarxes socials està en evolució constant, igual que Zoho Social. A mesura que va evolucionar, les necessitats dels nostres clients van canviar, per la qual cosa s'ha estat treballant darrere d'escena per enfortir-lo i ajudar-lo amb el seu abast a les xarxes socials. Avui, estem feliços i orgullosos de presentar Tik Tok Zoho Social, Instagram Reels and Stories i YouTube Shorts a Zoho Social. Ha estat una llarga espera, però esperem que sigui tot allò que has volgut.

Entrem i fem una ullada a aquests aspectes destacats en profunditat.

Si encara no coneixes què és ZOHO SOCIAL, pots informar-te fent click aquí.

Tik tok a Zoho Social

presentem TikTok Zoho Social per ajudar-lo a planificar, col·laborar i publicar sense problemes.

Ara pots planificar, publicar i col·laborar en vídeos per TikTok de Zoho Social. Planifiqueu sense esforç una publicació per més tard amb la nostra funció de programació personalitzada o fins i tot publiqueu-la immediatament des de la finestra de publicació, ja sigui que sigui a casa o mentre viatja. Publicar vídeos de tendències a la nostra plataforma d'escriptori ia través de la nostra aplicació mòbil pot ajudar-lo a interactuar amb la comunitat y atreure nous seguidors. També és possible afegir una descripció cridanera per al vostre vídeo i fins i tot incloure emojis de la nostra safata d'emoji. A més, podeu agrupar i afegir hashtags rellevants i de tendència per incloure'ls en la seva publicació d'una sola vegada.

tik tok zoho social

Nota: Desafortunadament, TikTok no estarà disponible per accedir a través de Zoho Social a Índia a causa de les restriccions regulatòries en curs a la plataforma.

El calendari de contingut centralitzat de Zoho Social lajuda a organitzar tots els seus vídeos en una sola vista i determinar la seva estratègia de contingut i màrqueting de TikTok planificada mentre realitza un seguiment dels seus plans de contingut en totes les plataformes. Podeu veure les publicacions setmanals i mensuals de cadascun dels seus canals connectats alhora.

Nous fluxos de treball

Vostè i el seu equip ara poden moure material fàcilment a través duna canalització estructurada gràcies a les funcions de flux de treball i aprovacions de contingut. Podeu aconseguir això creant el vostre propi sistema d'aprovació i optimitzant el procés de publicació per a les xarxes socials. Amb l'ajuda del panell d'aprovacions, podeu designar certs membres de l'equip com a aprovadors que revisaran i publicaran esborranys, així com col·laboradors o editors que podran generar i enviar esborranys per revisar-los. Els equips poden així tenir més control editorial sobre el contingut que es distribueix. Què opina vostè sobre les funcions de Tik Tok a Zoho Social?

Reels d'Instagram a Zoho Social

Amplieu el vostre abast a través de Instagram Reels a Zoho Social.

Avui dia, la forma més interessant i atractiva de material de xarxes socials que es pot trobar a la seva feed, és un vídeo de format curt. Amb la nostra integració, podeu planificar i publicar Instagram Reels, veure i respondre mencions i comentaris entrants, i fins i tot veure la quantitat de M'agrada, vistes i reproduccions que ha rebut el seu Reel. Podeu optar per publicar automàticament els vostres Reels d'Instagram, programar-los per a una data específica o fins i tot optar per publicar el millor dia/hora amb Smart Q.

A més, pot triar la miniatura que voleu utilitzar com a imatge de portada per al vostre Reel entre les opcions suggerides, o triar el seu propi quadre del vídeo i tenir l'opció de publicar-lo tant a la seva quadrícula com a la pestanya Reels. A més, pot planificar i administrar fàcilment la seva estratègia de vídeo dextrem a extrem sense problemes. Què opines sobre el que pots fer amb els reels a Zoho Social?

Històries d'Instagram amb Zoho Social

Participi i interactuï en Instagram Stories amb Zoho Social

Les Històries d'Instagram són una font d'imatges o vídeos que desapareixen del seu perfil després de 24 hores. Amb la nostra actualització de funcions, podeu planificar i crear les seves Històries d'Instagram amb anticipació. També us permet publicar immediatament o programar per més tard, obtenir una vista prèvia per veure com apareixerà la història en el seu perfil i afegir subtítols a cadascuna.

històries instagram zoho social

A més, podeu accedir a una varietat d'adhesius personalitzades úniques i divertides amb Zoho Social, així com aplicar filtres per personalitzar completament l'aspecte de la seva història i crear-la des de zero. L'aplicació mòbil Zoho Social permet als usuaris publicar manualment les històries que heu creat mitjançant l'aplicació web. Rebreu una notificació de publicació en la data i hora seleccionades segons l'opció de publicació que heu triat. També podeu veure les estadístiques per a cada història, com ara la quantitat d'impressions, l'abast, les respostes, les sortides, els tocs cap endavant i cap enrere.

A més, podeu identificar les principals històries, analitzar el rendiment de la seva història en funció de les interaccions rebudes durant un període de temps, avaluar la taxa de finalització de la seva història i molt més des de la pestanya dinformes.

YouTube Short a Zoho Social

Sigueu breu i atractiu amb YouTube Shorts a Zoho Social

YouTube Shorts és un mètode fantàstic perquè les empreses interactuïn més amb la seva audiència i augmentin el coneixement de la marca. A més, atès que YouTube Shorts és una funció que es prioritza en dispositius mòbils, pot arribar a un públic més ampli mitjançant lús de contingut que no sigui vídeos horitzontals de format llarg. Amb la nostra actualització de funcions, ara podeu crear un avançament ràpid per a un vídeo més llarg i carregar-lo com un curt des de la nostra finestra de publicació. També podeu utilitzar subtítols interessants, modificar la miniatura, afegir hashtags rellevants i controlar la visibilitat.

youtube shorts zoho social

Títol
Anunci de TikTok, rodets i històries d'Instagram i curts de YouTube a Zoho Social
Nom de l'article
Anunci de TikTok, rodets i històries d'Instagram i curts de YouTube a Zoho Social
Descripció
Vols conèixer quines són les novetats de xarxes social a Zoho Social? Coneix les novetats a reels, shorts i tik tok amb Zoho Social.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO